SUHANJ!

A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezet, melynek célja megosztani a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Részletes információk munkánkról, önkéntesség, támogatás: www.suhanj.hu

CSATLAKOZZ!

Bemutatkozik: Teszári Eszter

P.D.R. » 2012.11.09. 23:19

Név: Teszári Eszter
Életkor: 38
Foglalkozás: fordító

Mikor találkoztál először a SUHANJ!-al?

2010 maratonja előtt a tésztapartin, mikor átvettem a rajtszámomat. Miután a maratonista sógorom mesélt egy futásáról, ahol egy kerekesszékes lányt tolt végig. Az volt az első futás, úgyhogy a másodiktól már benne is vagyok. :) Azóta már kuratóriumi tag és nemzetközi kapcsolatokért felelős tag is lettem, úgyhogy már nem csak én kapok (remélem!).

eszterfélmaraton.jpg

Mi ragadott meg benne, amiért csatlakoztál a csapathoz?

A résztvevők „you are one of us (közénk tartozol)" hozzáállása miatt, és hogy az első pillanattól „futótársukká" fogadtak. Velük sosem éreztem másnak magam, de mindig jól!!!

eszterfélmaratoncsajok.jpgFotó: BSI

Mi volt a legnagyobb élmény, ami a SUHANJ!-nak köszönhető?

Az első maraton, amit zuhogó esőben, és tomboló szélben futottunk végig, de a célban mikor megkérdezték, milyen volt, az első gondolatom mégis az volt, lehet-e még egy kört menni. Azóta, minden egyes találkozás egy élmény, és minden egyes új baráttal szerencsésebbnek érzem magam, hogy az egész részese lehetek.

eszter2010.jpgFotó: Bolla Eszter

Miért ajánlanád másoknak, hogy csatlakozzanak a SUHANJ!-hoz?

Ha kerekesszékes, akkor azért,mert itt nem érzi magát annak, ha nem akkor azért, mert olyan élményhez juttathat másokat, amit egyedül nem biztos, hogy átélne (bármelyik fél).

Szólj hozzá!

Címkék: maraton kerekesszék alapítvány suhanj bemutatkozunk suhanj alapitvany Teszári Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://suhanj.blog.hu/api/trackback/id/tr384899726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása